top of page
  • Foto van schrijverMorgen!

Kandidatenlijst: Kevin van Oort

RAAMSDONKSVEER – Voor velen al bekend, maar toch stel ik me graag nog even aan u voor. Mijn naam is Kevin van Oort en ik mag voor aankomende gemeenteraadsverkiezingen op de 5e plaats staan op de lijst van Morgen!

GEERTRUIDENBERG

34 jaar geleden geboren in het Theresiaziekenhuis in Raamsdonksveer, maar opgegroeid in Geertruidenberg. Nu woonachtig in Raamsdonksveer samen met mijn vriend Remon. Van basisschool Het Schrijverke in Geertruidenberg, via het Dongemond College in Raamsdonksveer naar Bestuurs- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Na de studie aan de slag gegaan bij de Kafkabrigade in Den Haag; een organisatie die onnodige bureaucratie aanpakt. Vanuit die functie ondermeer bij de vooruitstrevende gemeente Molenwaard gewerkt (wat je overigens niet zou verwachten, gezien de ligging midden in de ‘Biblebelt’) die zonder gemeentehuis wilde gaan werken.


WETHOUDER

Nadat ik met voorkeurstemmen werk gekozen tot raadslid voor GroenLinks werd ik vier jaar later wethouder. Een sprong in het diepe op je 26e. Je leert iedere dag. In die nu bijna 8 jaar heb ik aan veel mooie projecten mogen bijdragen. Vaak met succes: bijvoorbeeld vele nieuwbouwprojecten zoals De Riethorst en het Koniginnebastion, maar ook het aanstaande Theresiakwartier op mijn geboortegrond. Soms ook zonder succes: bijvoorbeeld de zoektocht naar een nieuwe supermarktlocatie voor de kern Geertruidenberg. Ondanks dat je overtuigd achter de plannen staat, heb je niet anders dan je verlies te nemen.


TOEKOMST

Blijf niet hangen in het verleden, maar durf keuzes te maken voor de toekomst. Dat is wel een zin die regelmatig terugkomt in mijn hoofd uit de ervaring van afgelopen jaren. Willen we wat van onze gemeente maken? Kijk dan vooruit in plaats van achteruit. De wereld van toen komt niet meer terug en kun je niet anders dan bouwen aan de wereld van Morgen! Doe je dat niet, dan laten we kansen liggen en missen we de boot. En dat zou zonde zijn voor onze prachtige gemeente!


Mag ik nog eenmaal op uw steun rekenen op 14, 15 en 16 maart?


Kevin van Oort

Kandidaat #5 voor Morgen!


47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page