top of page
  • Foto van schrijverMorgen!

Anke Voulon, Minie van de Weerd en Peter Verschuren vormen de nieuwe fractie van Morgen!

GEMEENTE GEERTRUIDENBERG – Vorige week waren de gemeenteraadsverkiezingen. In onze gemeente kwam 46 procent van de stemgerechtigden in de benen om hun keus kenbaar te maken. Een minderheid bepaalt dus wie er in de gemeenteraad komen. Als Morgen! zijn wij alle mensen die zijn gaan stemmen erkentelijk. Natuurlijk bedanken wij speciaal de 1311 mensen die op Morgen! hebben gestemd. Hiermee is Morgen! ook de komende jaren weer met drie zetels vertegenwoordigd in de gemeenteraad. De nieuwe fractie zal bestaan uit: Anke Voulon, Minie van de Weerd en Peter Verschuren.

Foto: vlnr: Minie van de Weerd, Anke Voulon, Peter Verschuren


GEFELICITEERD

Wij feliciteren Keerpunt ‘74 die overtuigend als grootste winnaar uit de bus is gekomen. Ook proficiat aan Gemeentebelangen die met twee zetels als nieuwe partij in de gemeenteraad komt. En Lokaal+ met de mooie score van vier zetels.


BEZORGERS BEDANKT

Afgelopen weken hebben we in de campagnetijd uw brievenbus gevuld met ons verkiezingsprogramma. Een boekje met striptekeningen van Cor Vissers. Daarna nog een folder per kern en als u geluk had een persoonlijke kaart van één van de mensen op onze lijst. Dat bezorgen is met ruim 9000 adressen een gezonde klus hoor: de stappenteller registreert ongekende prestaties. Alle mensen die ons verkiezingsmateriaal mee hebben bezorgd: HARTELIJK BEDANKT


DE NIEUWE FRACTIE

De nieuwe fractie wordt gevormd door Anke Voulon, fractievoorzitter, en de fractieleden Minie van de Weerd en Peter Verschuren. Kevin van Oort zal zijn zetel niet innemen en maakt plaats voor Peter Verschuren die ook de voorkeursdrempel heeft gehaald. Samen vertegenwoordigen wij Morgen! in de raad.


HOE NU VERDER

De komende tijd zullen er gesprekken komen met informateurs. Keerpunt 74 wijst als grootste partij Wendy Muis en Bart van Dijk aan om de verkennende gesprekken met de verschillende partijen te gaan voeren. Wij gaan die gesprekken open in en zullen ons inzetten voor een stabiele en goede samenwerking binnen de gemeenteraad voor de komende bestuursperiode.


OMBUDSTEAM MORGEN!

Ondertussen gaan wij natuurlijk gewoon aan de slag. Bijvoorbeeld met ons ombudsteam: Zijn er zaken waarbij u ondersteuning behoeft bij gemeentelijke kwesties of loopt u vast in ambtelijke molens of verzandt u in procedures? Bij ons kunt u terecht. Ons ombudsteam zit iedere maandag vanaf 10:00 uur tot 12:00 uur in het Raadshuisje aan het Heereplein in Raamsdonksveer. U kunt ook mailen naar:


Wij gaan de komende jaren met veel enthousiasme aan de slag: voor de toekomt van de gemeente Geertruidenberg!


De fractie van Morgen!

Anke Voulon, Minie van de Weerd, Peter Verschuren

185 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page